ویزا مولتی کانادا

اگر قصد  سفر به کانادا را دارید حتما مطلع هستید، صرف نظر از اینکه سفر شما توریستی باشد یا گردشگری، تحصیلی باشد یا سرمایه گذاری، وحتی جهت ملاقات اقوام و خانواده باشد، جهت ورود به این کشور نیاز به ویزای کانادا که مجوز ورود شما به این کشور است را دارید.
از سال 2015 میلادی، اداره مهاجرت کانادا ویزای مولتی کانادا را جهت ورود و خروج راحت تر دو گروه از متقاضیان توریستی، که یک گروه افرادی بودند که به دلایل قابل قبول کنسولگری به صورت مداوم به کانادا سفر میکردند و گروه دیگر والدین و پدربزرگ ، مادربزگ هایی بودند که فرزندانشان اقداماتی را جهت مهاجرت به کانادا برایشان انجام داده بودند در نظر گرفت. اما امروزه شاهد این هستیم که افرادی که در خارج از دو طیف عمده سفر به کانادا هستند هم می توانند جهت اخذ ویزای مولتی کانادا اقدام نمایند .و در حال حاضر براساس قوانین اداره مهاجرت کانادا تمامی ویزاهای توریستی کانادا برای اتباع ایرانی به شکل ویزای مولتی صادر می شود که به آن ویزای چند بار ورورد و یا ویزای 5 ساله کانادا می گویند.
ویزای مولتی کانادا همان ویزای توریستی کانادا است با تمام شرایط ویزای توریستی تنها با این تفاوت یا بهتر بگوییم مزیت که دارندگان این نوع ویزا می توانند تا زمان اعتبار پاسپورتشان هر زمان که خواستند وارد کشور کانادا شوند و به مدت شش ماه در این کشور اقامت داشته باشند .
از آنجایی که پاسپورت های ایرانی 5 سال اعتبار دارند این ویزا را در ایران به عنوان ویزای 5 ساله می شناسند.حال اگر کسی پاسپورتش 10 سال اعتبار داشته باشد ویزایش 10 ساله خواهد بود.

مزایای ویزای مولتی کانادا:

مهم ترین مزیت ویزای مولتی کانادا این است که دارندگان این ویزا می توانند بدون محدودیت به این کشور سفر کنند و نیازی به تمدید هر ساله این ویزا نمی باشد. اما مزایای این ویزا تنها به این دو منورد ختم نمی شود و مزایای دیگر ویزای مولتی کانادارا در ذیل می توانید مشاهده نمایید.
1-    ورود به کانادا بدون محدودیت در دفعات مختلف
2-    دارندگان این ویزا می توانند از تمامی مرزها و در زمان های مختلف وارد کشور کانادا شوند.
3-    دارنده این ویزا می تواند در هر بار ورود به خاک کشور کانادا 6 ماه اقامت کند و بعد از 6 ماه اقامت تنها کافی است یکبار به مدت چند ساعت از خاک کانادا خارج شده و مجدد به این کشور بازگردد و بدون هیچ مانعی 6 ماه دیگر را در این کشور اقامت کند.

اخذ ویزا مولتی کانادا

با توجه به اینکه سفارت کانادا در کشور ما تعطیل می باشد و تعیین وقت سفارت به صورت آنلاین انجام می پذیرد مسافرین عزیز که قصد سفر به کانادا دارند، جهت اخذ ویزای کانادا برای صرفه جویی در زمان و هزینه و شانس بیشتر حتما  از طریق موسسه یا شرکتی معتبر اقدام نمایند.
شرکت آنامهرپرواز با سالها تجربه و تسلط کامل بر جدیدترین قوانین و نیازهای پرونده هر مسافر، آماده ارائه خدمات در زمینه اخذ ویزا، تعیین وقت سفارت، پیکاپ پاسپورت  و برگزاری تورهای گردشگری به متقاضیان انواع ویزاهای کانادا و همچنین ویزای مولتیپل کانادا می باشد.

مدارک ویزای کانادا

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پنج ساله (Multiple) ] چندبار ورود

ویزای 5 ساله در اصل 10 ساله بوده اما با توجه به اعتبار در نظر گرفته شده برای پاسپورت های ایرانی ( 5 سال ) مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی 5 ساله لحاظ می شود.

  • کپی تمام صفحات پاسپورت
  • ترجمه شناسنامه
  • نامه ی تمکن مالی یا گردش حساب شش ماهه
  • مانده حساب بانکی با حداقل 10 تا 30 هزار دلار کانادا
  • تکمیل و تایید فرم درخواست ویزا (IMM5257E - application form)
  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی ( IMM5645E - family information)
  • یک قطعه عکس 3.5 * 4.5
  • ارائه ی ترجمه سند ملکی
  • ارائه ی ترجمه مدرک شغلی (برای صاحبین مشاغل جواز کسب لازم است، اما برای کارمندان نامه ی اشتغال به کار و فیش حقوقی3 ماه گذشته باید ارائه شود. )
  • ارائه مدارک مالیاتی و بیمه
  • رزرو هتل و بلیط (اختیاری)
  • دعوتنامه (اختیاری) در صورت وجود باید مدارک شخص دعوت کننده هم در مدارک لحاظ شود
  • ترجمه سند ازدواج