ویزای تحصیلی کانادا

متقاضیانی که تمایل دارند جهت ادامه تحصیل در کالج ها ،دانشگاهها و مدارس کانادا به این کشور سفر کنند نیاز به اخذ ویزای تحصیلی کانادا دارند. این افراد با گرفتن ویزای تحصیلی کانادا می توانند تا پایان دوران تحصیل خود در این کشور اقامت داشته باشند.

اما جهت اخذ ویزای تحصیلی کانادا حتما باید یک دعوتنامه رسمی از دانشگاه، مدرسه و یا کالجی که قرار است در آنجا مشغول به تحصیل شوید داشته باشید و در کنار مدارکتان به سفارت ارائه دهید.بررسی مدارک جهت ویزای تحصیلی کانادا بازه 4 تا 6 ماهه دارد که پس از این بازه زمانی به متقاضی پاسخ صدور و یا ریجکتی ویزا داده می شود.

کارشناسان ما در آنامهرپرواز می توانند شما را در جهت اخذ ویزای تحصیلی کانادا کمک نمایند و شما هر گونه سوالی در رابطه با ویزای تحصیلی داشتید می توانید با کارشناسان ما مطرح نمایید.