در سال 1985 قراردادی بین چند کشور اروپایی باهدف از بین بردن مرزهای این کشورها و ایجاد سیاست های هماهنگ در جهت امنیت، اطلاعات و صدور ویزای مشترک به امضا رسید.
محدوده شینگن تشکیل شده از 26 کشور اروپایی است که قانون کنترل پاسپورت در بدو ورود برای شهروندان این منطقه حذف شده است. شما در صورتیکه را در پاسپورت خود داشته باشید می توانید به راحتی به کشورهای عضو شینگن سفر نمایید.
زمانی که شما برای اولین بار درخواست ویزای شینگن می دهید در صورتیکه با ویزای شما موافقت شود برای بار اول به شما ویزای 14 روزه شینگن تعلق می گیرد و شما میتوانید در این مدت در کشورهای این حوزه اقامت داشته باشید . فقط حتما حواستان باشد که بیشتر از موعد ویزایتان در کشور مقصد اقامت نکنید که آن وقت در دفعات بعدی جهت اخذ ویزای شینگن با مشکلات جدی مواجه می شوید .در صورتیکه شما قصد دارید جهت اخذ ویزای شنگن از طریق دعوتنامه اقدام نمایید حتما سعی کنید از شخص با موقعیت اجتماعی خوب یا شرکت معتبر دعوتنامه بگیرید که این امر تاثیر بسیاری در موفقیت شما در اخذ ویزای شینگن خواهد داشت . زمانی که شما ویزای شینگن خود را دریافت می کنید به این نکته توجه داشته باشید که ورود شما به حوزه شینگن حتما باید از همان کشوری باشید که از آن ویزای خود را دریافت کرده اید به عنوان مثال اگر شما ویزای خودتان را از کشور اتریش دریافت کرده باشید ورودتان به حوزه شینگن حتما باید ابتدا از کشور اتریش باشد و پس از آن آزادانه می توانید به سایر کشورهای عضو شینگن در زمان اعتبار ویزای خود سفر کنید.
26 کشور عضو ویزای شینگن هستند:
آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت، یونان، لیختن اشتاین، سوئیس

ویزای شینگن

ویزای شینگن

انواع ویزای شینگن

ویزای شینگن در اصل همان ویزای توریستی گردشگری است که به شما اجازه ورود به کشورهای عضو پیمان شینگن را برای
مدت90 روز در هر 6 ماه صادر می کند
 نوع A ویزای ترانزیت فرودگاهی شینگن usv:
این نوع ویزای شینگن به شما این امکان را میدهد که در یکی از فرودگاههای کشورزهای عضو شینگن پرواز خود را تعویض کرده و به کشوری خارج از محدوده شینگن سفر کنید. این نوع ویزا صرفا در فرودگاههای محدوده شینگن معتبر است.
ویزای شینگن نوع B:
این نوع ویزا هم نوعی ویزای ترانزیتی است که به مسافر اجازه می دهد در ظرف مدت حداکثر 5روز از خاک کشوری که در محدوده شینگن است عبور کنید.
ویزای شینگن نوع C:
این نوع ویزا، ویزای کوتاه مدت است و مدت زمان اقامت شما در کشورهای عضو اتحادیه شینگن در زمان دریافت ویزا مشخص می شود.
دریافت کنندگان این ویزا بسته به شرایط و هدف از سفر خود یکی از ویزاهای چند بار ورود، دوبار ورود و یا یک بار ورود را دریافت می کنند.

انواع ویزای شینگن نوع c

ویزای یکبار ورود:
زمانی که شما ویزای یکبار ورود را دریافت میکنید تنها مجاز به 1 بار ورود به یکی از کشورهای عضو پیمان شینگن هستید و به محض اینکه کشوری را که به آن وارد شده اید ترک کنید ویزای شما حتی در صورت اعتبار هم فاقد اعتبار خواهد شد.
ویزای دوبار ورود:
این ویزا شرایط مشابه ویزای یکبار ورود را دارد تنها با این تفاوت که شما می توانید در محدوده زمان مشخصی به کشورهای عضو شینگن دو بار ورود کنید .
ویزای چند بار ورود:
این ویزا تنها محدودیتی که دارد زمان آن است . اعتبار این ویزا 90 روز در هر 6 ماه از سال است. این 90 روز اعتبار از زمان ورود شما به هر یک از کشورهای عضو شینگن محاسبه می شود.