ازبکستان کشوری است در آسیای مرکزی که دارای آثار باستانی، تاریخی و معماری های باشکوه می باشد کشور ازبکستان زمانی جز سرزمین پارس بوده و معماران و هنرمندان بزرگ ایرانی آثاربا ارزش و زیبایی را در این کشور از خود به یادگار گذاشته اند.که همین امر موجب شده تا سالانه گردشگران بسیاری به این کشور سفر کنند و از تماشای آثار باستانی این کشور لذت ببرند.سه شهر تاریخی مهم ازبکستان سمرقند، بخارا و خیوه هستند که معماری اسلامی و سایت های توریستی این شهر ها در سراسر جهان شهرت زیادی دارد . جالب است بدانید که اولین آثار ثبت شده جهانی ازبکستان نیز در این شهرها واقع شده است.پایتخت ازبکستان شهر تاشکند است که دیدن آن نیز خالی از لطف نیست . اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که علاقه مند به بازدید از آثار باستانی و تاریخی هستید و تمایل دارید آثا هنرمندان ایرانی را در این کشور ببینید ما به شما پیشنهاد می کنیم حتما با تورهای گردشگری آنامهرپرواز به ازبکستان سفر نمایید. لازم است بدانید که نام کشور ازبکستان در لیست 10 کشور امن مسافرت در سال 2018 به چشم می خورد. ازبکستان درجهت توسعه و صنعت گردشگری خود برای افزایش شمار گردشگران خارجی اقدامات بسیار موثری را انجام داده است از جمله این اقدامات میتوان به صدور ویزای الکترونیکی آنلاین برای گردشگران 51 کشور خارجی اشاره نمود که متاسفانه کشور ایران جز این گروه از کشورها نمی باشد . لذا ایرانیان جهت سفر به ازبکستان حتما نیاز به اخذ ویزا دارند که ما در این زمینه می توانیم با تهیه دعوتنامه معتبر مراحل اخذ ویزا را برای شما عزیزان انجام دهیم. حتما افرادی که قصد سفر به ازبکستان را دارند باید با توجه به نوع سفر خود درخواست ویزای ازبکستان را داشته باشند. زیرا ویزای ازبکستان انواع مختلفی دارد که در ذیل به آن ها اشاره شده است.

انواع ویزای ازبکستان:
ویزای توریستی عادی / ویزای توریستی فوری / ویزای تجاری / ویزای کاری / ویزای تحصیلی

ویزای ازبکستان

ویزای توریستی ازبکستان

اگر قصد شما از سفر به ازبکستان، توریستی و جهت گردش و تفریح باشد باید اقدام به اخذ ویزای توریستی ازبکستان نمایید که مدت زمان اقامت این ویزا حداکثر 30 روز است . در ضمن مسافرین در نظر داشته باشند هنگام ورود به ازبکستان 48 ساعت زمان دارند تا در اداره پلیس رجیستر انجام دهند (خاطر نشان میگردد مسافرین جهت رجیستر شدن می توانند از هتل محل اقامتشان کمک بگیرند) در غیر این صورت در هنگام بازگشت با مشکل مواجه خواهند شد. همچنین لازم است بدانید گردشگران خارجی که زیر 16 سال دارند برای ورود به این کشور نیاز به ویزا ندارند.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی ازبکستان

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی ازبکستان:
اصل و کپی پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
2 قطعه عکس 3*4 رنگی زمینه سفید
داشتن دعوتنامه معتبر که توسط آژانس آنامهرپرواز تهیه می شود.
تکمیل فرم درخواست ویزا و اطلاعات مسافر به صورت کامل توسط آژانس آژانس آنامهرپروازانجام خواهد شد.
ویزای ازبکستان
ویزای ازبکستان

ویزای تجاری ازبکستان

اگر قصد شما از سفر به ازبکستان، جهت تجارت و سرمایه گذاری باشد حتما باید برای ورود به کشور ازبکستان اقدام به اخذ ویزای تجاری ازبکستان نمایید. مدارک لازم جهت اخذ ویزای تجاری همانند مدارک ویزای توریستی ازبکستان میباشد تنها با این تفاوت که حضور خود شخص در کنسولگلری ازبکستان در تهران جهت اخذ ویزای تجاری الزامی می باشد.

توجه
سفارت در روزهای جمعه و شنبه تعطیل می باشد.
افراد زیر 16 سال نیازی به اخذ ویزا ندارند.