سوپر ویزای کانادا

سوپر ویزای کانادا

امروزه با توجه به شرایط موجود در برخی کشورهای دنیا بحث مهاجرت در خانواده ها بسیار داغ است چرا که همه انسانها به دنبال پیشرفت در زندگی، شغل و تحصیل هستند; از این رو خیلی ها تصمیم به مهاجرت میگیرند. در این بین کشورهایی مثل کانادا هستند که به دلیل شرایط خوب رفاهی و زندگی، بیشتر مورد توجه متقاضیان قرار می گیرند و اکثر افراد تمایل دارند جهت پیشرفت در زمینه کاری، تحصیلی و زندگی به این کشور بروند، که البته مهاجرت به کانادا برای تحصیل، کار و زندگی نیازمند یکسری شرایط و مدارک هست که پیشنهاد میکنم برای اطلاعات بیشتر خودتان مطالب دیگر ما را در خصوص کانادا حتما مطالعه نمایید.
افرادی که موفق می شوند به کانادا مهاجرت نمایند و اقامت این کشور را بدست بیاورند در کنار تمام پیشرفت های زندگیشان، یکسری موارد مانند دوری از خانواده های درجه یک ممکن است خودشان و یا خانواده شان را آزار دهد. سالها قبل زمانی که شخصی اقامت کانادا را داشت پدر، مادر و یا پدر بزرگ و مادربزرگ ها برای دیدن عزیزانشان باید اقدام به اخذ ویزای توریستی کانادا می کردند که با این ویزا تنها می توانستند 6 ماه اقامت داشته باشند اما در سال 2011 دولت کانادا برای رفاه و آرامش خانواده مهاجرین قانونی را به نام سوپر ویزای کانادا تصویب کرد. با توجه به این قانون پدر، مادر، پدر بزرگ و مادربزرگ هایی که فرزنداشان مقیم کانادا هستند، برای دیدن فرزندانشان می توانند به جای ویزای توریستی کانادا اقدام به اخذ سوپر ویزا نمایند. تفاوت سوپر ویزای کانادا با ویزای توریستی کانادا در مدت زمان اقامت است یعنی کسانی که سوپر ویزای کانادا را دارند می توانند به جای 6 ماه ، 2 سال در کنار عزیزانشان بدون خروج اقامت داشته باشند اما اخذ سوپر ویزای کانادا مستلزم داشتن یکسری شرایط و مدارک می باشئد که در ذیل به صورت کامل توضیح داده می شود.


برای واجد شرایط بودن باید :
والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ یک شهروند کانادایی یا اقامت دائم کانادا باشید.
نامه ی امضا شده از فرزند یا نوه ی دعوت کننده موجود باشد که شامل اطلاعات زیر باشد:
-) توانایی ساپورت مالی در طول مدت اقامت خانواده
-) لیست و تعداد افراد خانواده این فرد
-) نسخه ی کپی ازسند شهروندی کانادا یا اقامت دائم فرد
داشتن بیمه ی پزشکی از شرکت کانادایی که شامل موارد زیر باشد:
-) به مدت یکسال از زمان ورود معتبر باشد.
-) حداقل مقدار 100000 دلار پوشش دهد.
-) مدرک که نشان دهد مبلغ بیمه پرداخت شده است.
شما همچنین باید:
-) برای سوپر ویزا از خارج از کانادا اقدام کنید
-) اجازه ی ورود به کانادا را داشته باشد
-) معاینه های پزشکی را انجام دهید
ساپورت مالی
فرزند یا نوه ی شما که دعوت کننده است باید ثابت کند که اعضای خانواده حداقل میزان درامد را دارند . اسناد زیر نمونه هایی از آنچه می توان به عنوان اثبات بودجه استفاده کرد:
-) آخرین برگه های مالیاتی
-) بیمه نامه ی شغلی
-) نامه ی استخدام که شامل تاریخ استخدام و حقوق می باشد
-) تمکن مالی
دولت کانادا یک سری از شرایط را قبل از تصمیم به پذیرفتن شما مد نظر می گیرد به این معنا که شما باید یک بازدید کننده در کانادا باشید که در پایان بازدید به صورت دلخواه کانادا را ترک کند.
مواردی که دولت کانادا زمان تایید درخواست سوپر ویزا در نظر میگیرد:
-) روابط شما با کشور خود
-) هدف شما از سفر
-) خانواده و شرایط مالی
-) ثبات کلی اقتصادی و سیاسی کشور خود