تولد فرزند در کانادا

ویزای مولتی کانادا

طبق قانون کشور کانادا هر فردی که از تاریخ 15 فوریه سال 1997 در این کشور متولد شود شهروند کانادایی محسوب می شود و می تواند از تمام مزیت های شهروندی کانادا استفاده نماید از این رو امروزه با توجه به شرایط موجود در رابطه با مهاجرت که چند سالی است در بین مردم کشور ما بسیار رواج پیدا کرده بسیاری از زوجین قبل از بدنیا آمدن فرزندشان جهت اخذ ویزای مولتی کانادا که همان ویزای توریستی کانادا است اقدام می کنند تا از این طریق چند ماه آخر باردای خود را در کانادا اقامت کنند و فرزندشان را در خاک این کشور بدنیا بیاورند چون به این ترتیب فرزندشان شهروند کانادایی محسوب شده و پاسپورت کانادایی به او تعلق می گیرد . جالب است بدانید این قانون تولد صرفا محدود به خاک کانادا نیست و شامل تمام اراضی هوایی و دریایی کانادا هم می شود یعنی تمام کودکانی که در مسیر مهاجرت به کانادا متولد می شوند هم جز شهروندان کانادایی محسوب می شوند.
یکی از باورهای غلطی که بین والدین رایج شده این است که با تولد فرزندشان در کانادا آنها هم امکان اقامت دایم در این کشور را خواهند داشت اما این امر در صورتی میسر می شود که یکی از والدین در کانادا مشغول تحصیل و یا کار باشد و یا اینکه والدین باید صبر کنند تا فرزندشان به سن بالای 18 سال برسد و برای آنها به عنوان اسپانسر شیپ اقدام نماید.